به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری قم، سقائیان نژاد به محل تأمین بودجههای عمرانی پروژههای اطراف حرم کریمه اهلبیت(س) اشاره کرد و افزود: نمیتوانیم از بودجههای محلی برای تأمین بودجه پروژههای اطراف حرم مطهر استفاده کنیم، از این رو به بودجههای ملی احتیاج داریم.
وی ادامه داد: بودجههای ملی باید در بافتهای فرسوده هزینه شود. این بودجه باید از طریق اداره راه و شهرسازی به این پروژهها اختصاص داده میشده است که اگر این بودجهها به پروژهها اختصاص داده شود میتوان به تأمین مالی آنان کمک کرد.
شهردار قم، برخی پروژههای تکمیل شده و آماده بهرهبرداری را مدنظر قرار داد و بیان کرد: پروژه خیابان ارم و پارکسوار آماده تحویل بوده و برخی دیگر از پروژههای محلی نیز توسط شهرداری در دست اقدام است. ستاد بازآفرینی شهری میتواند به تأمین بودجههای ملی این پروژهها کمک کند، چرا که مصوباتی داشته و میتوان با یک چشم باز و دید حمایتی نسبت به این پروژهها کمک کند.
وی تصریح کرد: اطراف حرم حضرت معصومه(س) جز قسمتهایی بوده که مدنظر 20 میلیون زائر بوده که هر ساله به قم سفر میکنند، بنابراین برای ما این موضوع از جهت اولویتی و دیدگاههای جهانی به دلیل جایگاه قم حساس و بسیار تعیینکننده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری قم به برخی از پروژهها مانند میدان شهید مطهری وارد شده که با کمک آستانه کارها را بهپیش برده و تعاملات به خوبی صورت میگیرد.
شهردار قم، پروژه میدان مطهری را مدنظر قرار داد و خاطرنشان کرد: تمام ملکهای میدان مطهری برای تملک شناخته شده که برای تملک آن به حدود 80 میلیارد تومان بودجه نیازمندیم که هم شهرداری و هم آستانه مقدس در این موضوع دخیل هستند.
وی ابراز کرد: اکثر کارهای نرمافزاری پروژه میدان مطهری انجام شده است، از این رو 40 درصد از آن قسمتها آماده و 60 درصد دیگر باقیمانده است که باید با مستاجران تعیین تکلیف شود که قطعاً این مسئله برطرف میشود. تفاهمنامهای بین شهرداری و آستان مقدس حرم کریمه اهلبیت(س) در حال انجام است که تمام این موارد را به سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر واگذار کردهایم که بهعنوان کارگزار بتواند دنبال کند.
انتهای پیام
0 دیدگاه