به گزارش ایسنا، اولین رویداد مهم در این جشنواره تغییر در تاریخ برگزاری آن از پنجم به دوم اسفندماه است. در حاشیه برگزاری جشنواره کارگاههایی با عناوین: کارگاه ترجمه به سرپرستی اصغر نوری، کارگاه پرفورمنس آرت به سرپرستی امیر راد، کارگاه تئاتر فیزیکال به سرپرستی یاسر خاسب و کارگاه رقص معاصر به سرپرستی مصطفی شبخوان، برگزار شدهاست.
همینطور چندین کارگاه دیگر از جمله کارگاه نمایشنامهنویسی محمد امیریاراحمدی و مجموعه کارگاههای “وقتی میخواهیم برای اینکه یک دکمه کت بدوزیم” به سرپرستی جابر رمضانی، یوسف باپیری و حسین توازنیزاده و کارگاه کشف کنش بدنی از طریق پانتومیم معاصر طی روزهای جشنواره به صورت رایگان برگزار شد.
دومین رویداد مهم در مورد برگزاری نهمین جشنواره تئاتر سوره، همکاری با سالنها و مکانهای فرهنگی مختلف است. از جمله موزه هنرهای معاصر که کارگاه پرفورمنس آرت به سرپرستی امیرراد به همکاری این مکان برگزار شد.
مجموعه عمارت روبهرو از دیگر مراکز همراه جشنواره است که میزبانی برخی از کارگاههای جشنواره را بر عهده دارد.
اجرای عمومی اثر برگزیده بخش تجربههای نو نیز در سال ۹۷ به این مجموعه معرفی خواهد شد.
مرکز تئاتر مولوی از دیگر اماکن همراه این دوره از جشنواره است. این مرکز که از دیرباز میزبان تئاترهای دانشگاهی بودهاست، در این دوره با در اختیار گذاشتن سالن کوچک برای اجراهای جشنواره نقش مهمی در برگزاری این جشنواره ایفا کردهاست.
اختتامیه این جشنواره در تاریخ دهماسفندماه سال جاری با معرفی آثار برگزیده و تقدیر از فعالان و اساتید تئاتر دانشگاهی در دانشگاه سوره برگزار میشود.
انتهای پیام
0 دیدگاه