به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری دهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر، از مجموع ۸۹ هنرمند منتخب در بخش رقابتی ۱۸ هنرمند نامزد دریافت جایزه شدند که بر طبق فراخوان ۱۰ اثر به عنوان «آثار برگزیده» در آیین اختتامیه که جمعه ۴ اسفند جوایز خود را دریافت میکنند.
داوران نهایی آثار که بر اساس رای شورای هنری انتخاب شدند، فرح اصولی، بیژن صیفوری، کامبیز درم بخش، مجتبی آقایی و جمشید حقیقت شناس بودند.
آیین اختتامیه و اهدای جوایز دهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر جمعه ۴ اسفند سال جاری ساعت ۱۸ در تالار وحدت برگزار می شود.
برگزاری «فستیوال تجربی موسیقی الکترونیک» و کنسرت «تعابیری از موسیقی کلاسیک ایران در سبک جز»
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مجموعه فرهنگی هنری عمارت روبرو، روبرو «فستیوال تجربی موسیقی الکترونیک» با همکاری هنرمندانی از سراسر دنیا این بار میزبان هنرمندانی از ایران است. این پرفورمنس موسیقیایی در شاخه موسیقی الکترونیک در روزهای ۷، ۸، ۹ و ۱۰ اسفند ماه و در ساعت ۱۹ در عمارت روبرو برگزار می شود. هنرمندانی همچون سیامک عمیدی، بهرنگ نجفی، شاهین انتظامی، عظیم فتحی، غزل مروی، آریو فرهانی و کامیار خانزایی و اتا ابتکار با این برنامه همکاری می کنند.
پرفورمنس ویژه اختتامیه پنجشنبه ۱۰ اسفندماه ساعت ۲۱ برگزار میشود.
همچنین کنسرت «تعابیری از موسیقی کلاسیک ایران در سبک جز» که شامل آخرین ساختههای شهرام شجاعی در مقام آهنگساز است ۶ اسفند ماه در عمارت روبرو اجرا می شود.
این برنامه با همراهی شهرام شجاعی (آهنگساز)، سعید نبئی (ترومپت)، سوشا شمس (ترومبون)، شایان نقره ساز (پیانو)، آرش ضرابی (کنترباس) و با تنظیم سوشا شمس و شایان نقره ساز برگزار میشود.
این کنسرت ۶ اسفند ماه در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ برپا می شود.
انتصاب مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت هنری
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجتبی حسینی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی سید امین مویدی اصفهانی را به عنوان مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت منصوب کرد.
معاون امور هنری دراین حکم برای مویدی نوشته است:
«با توجه به دانش، سوابق و تجارب جنابعالی به موجب این حکم به عنوان مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند منان و بهره گیری از ظرفیت های گسترده نیروهای متخصص و برنامه ریزی داخل و خارج از وزارتخانه، گام های موثری در زمینه نهادینه سازی فرایند برنامه ریزی معاونت امور هنری بردارید.»
هفتمین «فستیوال موسیقی کلاسیک تا معاصر» در تالار رودکی
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، هفتمین «فستیوال موسیقیِ کلاسیک تا معاصر» ۱۲ تا ۱۶ اسفند ماه توسط گروه موسیقی تهران در تالار رودکی برگزار میش ود.
این گروه که توسط فریماه قوامصدری و علیرضا مشایخی در سال ۱۳۷۲ خورشیدی تأسیس شد، تاکنون شش فستیوال برگزار کرده، در هر دوره آن بیش از ۸۰ نوازنده در قالب سولو، آنسامبل و اُرکستر شرکت داشته و بیش از ۴۰ آهنگساز را به جامعهی موسیقی ایران معرفی کرده است.
در هفتمین «فِستیوال موسیقیِ کلاسیک تا معاصر»، آثاری از علیرضا مشایخی، صنم قراچهداغی، ایمان وزیری، سعید علیجانی، اشکان خمسهپور، رهی سینکی، سمیرا واثقنیا، اشکان پاشازاده، ارشیا قصری و سینا صدقی برای نخستینبار اجرا و معرفی میشوند.
همچنین الناز بهکام پیانیست مقیم ویَن باهمراهیِ «اُرکستر مجلسیِ شرق» بهرهبریِ مهرداد تیموری قطعهی «ما باغهای نیشابور را هرگز نخواهیم دید» اپوس ۵۶ و صنم قراچهداغی نوازندهی چیرهدستِ ویُلُنسِل باهمراهیِ همین اُرکستر، «کنسرتو برای ویُلُنسِل» شمارهی ۶ اپوس ۲۴۴ و نینا مقصودلو پیانیست مقیم استراسبورگ باهمراهیِ «اُرکستر موسیقیِ نو» بهرهبریِ سعید علیجانی قطعات «مِرکوری» اپوس ۱۹۶، «اُفِلیا شمارهی ۲» اپوس ۱۵۰ و «سُنات شمارهی ۱» اپوس ۱۲۷ برای پیانو و اُرکستر، از آثار علیرضا مشایخی را اجرا میکنند.
«کوارتت زهیِ رسپینا» بهسرپرستیِ آرش اسدنژاد، «آنسامبل کاروان» بهسرپرستی فرزان فرنیا، «تریو زَروان»، «کوینتت ریکوردر بلوک» و همچنین نفرات برگزیدهی «جشنوارهی موسیقیِ جوان» در بخش نوازندگیِ پیانو، فستیوال هفتم را همراهی میکنند.
انتهای پیام
0 دیدگاه