پرداخت بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: طی روزهای آینده و با دریافت ٥ هزار میلیارد تومان از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت، مطالبات حدود ٦ ماه مراکز درمانی طرف قرارداد با این سازمان پرداخت می شود.
پرداخت بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی

به گزارش ایسنا دکتر سید تقی نوربخش افزود: سازمان تأمین اجتماعی ماهیانه حدود یک هزار میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد اعم از مراکز دانشگاهی و خصوصی پرداخت می‌کند.

وی در ادامه گفت: در بودجه سال ٩٧ کشور نقطه عطفی برای پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از دولت ایجاد شده است و حدود ٥٠ هزار میلیارد تومان از این مطالبات به صورت نقدی و یا تهاتری پرداخت می شود.

دیگران چه می خوانند:

نوربخش افزود: بر این اساس حدود ٢٣ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافتی توسط سازمان تأمین اجتماعی و برخی شرکت‌های تابعه این سازمان توسط دولت تسویه می‌شود و مابقی مطالبات نیز تا ٥٠ هزار میلیارد تومان حقوق مالکانه در بخش‌های مختلف نفت و گاز و سواحل به صورت تهاتری به سازمان تأمین اجتماعی واگذار می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پرداخت نقدی و تهاتری مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت در ارتقای خدمات این سازمان موثر است، تصریح کرد: با افزایش توان مالی سازمان تأمین اجتماعی شرایط برای ارتقای هم جانبه خدمات فراهم می‌شود.

وی در ادامه گفت: مجموع مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت بر اساس حسابرسی‌های مستقل انجام شده تا سال ٩٤ حداقل ٨٠ هزار میلیارد تومان است.

نوربخش با اشاره به نامه ١٦٨ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: این نامه حمایت و تقدیر نمایندگان مردم از کارکنان سازمان تأمین اجتماعی را نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر برای توسعه خدمات و خروج این سازمان از حاشیه ها تلاش و دیدگاه‌های کارشناسی و تخصصی درباره سازمان تأمین اجتماعی را به نمایندگان مجلس شورای اسلامی منتقل کردند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: سازمان تأمین اجتماعی بر اساس بودجه سال ٩٦ بالغ بر ٨٢ هزار میلیارد تومان برای خدمت رسانی به جامعه هزینه می‌کند و این رقم بر اساس بودجه سال ٩٧ این سازمان در سال آینده به حدود ٩٢ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

نوربخش در ادامه گفت: سازمان تأمین اجتماعی به معنای واقعی اقتصاد مقاومتی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار داده است و شاهد هستیم که چنین منابع مالی بزرگی را بدون اتکا به دولت و منابع نفتی تأمین و برای خدمت به اقشار مختلف جامعه هزینه می‌کند.

وی با بیان اینکه با توجه به راهبرد کلان دولت تدبیر و امید و رییس جمهوری برای خروج سازمان تأمین اجتماعی از بنگاهداری، مقدمات کار فراهم شده، اظهارکرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته ٥٦ بنگاه این سازمان آماده واگذاری به بخش خصوصی است.

نوربخش اظهار امیدواری کرد: سازمان تأمین اجتماعی به جایی برسد که تنها به مدیریت سهام بپردازد و از مدیریت بنگاه های اقتصادی خارج شود. در این سازمان مکانیزم‌هایی وجود دارد که مسائل و مشکلات، مدیریت و نوعی توزیع ریسک در این سازمان انجام می‌شود.

وی در ادامه گفت: در ٥ سال گذشته حقوق بازنشستگان به میزان ٩٥ درصد افزایش یافته است و در هر سال این افزایش مقداری بیش از تورم بوده و در مجموع حقوق بازنشستگان ٢١ درصد بیش از تورم افزایش و معیشت بازنشستگان بهبود یافته است.

نوربخش با اشاره به اقدامات سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان افزود:٨٠ بیمارستان تأمین اجتماعی در سال‌های اخیر بازسازی شده و پروژه ارتقای هتلینگ در آنها اجرا شده است. با این کار شاهد تحول اساسی در خدمت رسانی بیمارستان‌ها هستیم و رضایتمندی بیماران نیز از خدمات به شکل محسوسی ارتقا یافته است.

وی با بیان اینکه ارتباط مداوم و مستمر با بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان که شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی هستند در هیچ دوره ای به اندازه سال‌های اخیر نزدیک و موثر نبوده است، اظهار کرد: در این مدت برای برآورده شدن خواسته‌ها و رفع مشکلات شرکای اجتماعی تلاش‌های فراوانی صورت گرفته است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در دهه مبارک فجر امسال ، پروژه‌های بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی متعددی از سوی سازمان تامین اجتماعی در مناطق مختلف کشور با هزینه ای بالغ بر ٥٤٠ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است .

نوربخش افزود: ٣٢ مرکز درمانی و بیمه‌ای که بیشتر آنها در مناطق محروم قرار دارند در همین ایام افتتاح شدند. در حوزه اقتصادی نیز پروژه‌های متعددی به بهره‌برداری رسید بویژه در حوزه دارو که مواد اولیه چهار داروی شیمی درمانی به تولید رسیده است و گام مهمی در ارتقای دانش فنی و تولید دارو در هلدینگ دارویی سازمان تأمین اجتماعی برداشته‌ایم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه گفت: طرح حذف دفترچه‌های کاغذی در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای سال جاری در سراسر کشور اجرا و نسخه الکترونیک جایگزین دفترچه شده است. با اجرای این برنامه فرآیندهای مالی و نظارتی متحول می‌شود و مزایای فراوانی برای بهبود روند خدمت رسانی به مردم با اجرای این برنامه محقق می‌شود.

وی افزود: حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی در برخی استان‌ها در مراکز درمانی طرف قرارداد نیز به اجرا در آمده است. امیدواریم با هماهنگی و همراهی سایر دستگاه های متولی بتوانیم در تمامی مراکز درمانی طرف قرار داد این برنامه را اجرا کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی نوربخش که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت،با بیان اینکه هلدینگ بیمارستانی سازمان تأمین اجتماعی ایجاد شده است، اظهارکرد: بر این اساس مراکز بیمارستانی این سازمان به صورت هیأت مدیره‌ای اداره خواهند شد. با این کار مدیریت و کنترل هزینه‌ها بهبود می یابد و ارتقای و توسعه خدمات این مراکز نیز با سهولت بیشتری قابل انجام خواهد بود.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا

پرداخت بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟