رئیس جمهور با بیان اینکه نباید اجازه داد کشوری طبق امیال خود اقدامی برای تضعیف برجام انجام دهد، گفت: ایران همواره به تعهدات بینالمللی خود پایبند بوده و خواهد بود و برای پایداری برجام سایر اعضای 1+5 نیز باید به طور کامل به تعهدات خود عمل کنند.
روحانی در این دیدار، پس از استماع گزارش فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در خصوص آخرین تحولات منطقهای و از جمله تازه ترین تحولات میدانی در مبارزه با تروریسم در سوریه ، اظهارداشت: همفکری و همکاری خوبی که میان تهران – مسکو در این عرصه وجود دارد تا تحقق هدف نهایی که ریشه کن شدن تروریسم و برقراری صلح و ثبات کامل در منطقه است، ادامه می یابد.
رئیس جمهور تصریح کرد که موضوع سوریه از طریق مذاکره سیاسی و احترام به اراده مردم که تصمیم گیر اصلی و نهایی درباره آینده سوریه هستند و همچنین حفظ تمامیت ارضی آن کشور قابل حل است.
وی تأکید کرد که حمایت از مردم غیرنظامی و کمک به آوارگان و مردم آسیبدیده از جنگ یک ضرورت انسانی است و باید برای آن از هیچ تلاشی فروگذار نکرد.
روحانی تروریسم را خطری بزرگ برای منطقه و جهان برشمرد و بر ضرورت ادامه همفکری و همکاری تنگاتنگ ایران و روسیه در سوریه برای مبارزه با تروریسم در منطقه تاکید کرد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از اظهارات خود، با ابراز خرسندی از روند رو به گسترش روابط تهران – مسکو در حوزه های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی گفت: بیتردید همکاری های دو کشور در مسائل دوجانبه به نفع دو ملت و در مسایل منطقه ای به نفع صلح و ثبات منطقهای خواهد بود.
وی همچنین توافق هسته ای را محصول کار هفت کشور و در راستای صلح و امنیت جهانی ذکر کرد و اظهارداشت: همه باید برای حراست از دستاوردهای این توافق تلاش کنند و نباید اجازه داد که کشوری طبق امیال خود اقدامی برای تضعیف توافق انجام دهد.
روحانی تصریح کرد: ایران همواره به تعهدات بین المللی خود پایبند بوده و خواهد بود، و برای پایداری برجام سایر اعضای گروه 1+5 نیز باید به طور کامل به تعهدات خود عمل کنند.
«لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه نیز در این دیدار نظرات رییس جمهور روسیه و همچنین گزارشی از آخرین رایزنی های انجام شده و تحولات میدانی در سوریه را به روحانی ارائه داد.
وی با بیان اینکه پوتین برای اعتمادی که میان دو دولت و دو ملت ایران و روسیه وجود دارد ، ارزش زیادی قائل است ، بر تقویت همفکری و همکاری تهران – مسکو در مسائل منطقه ای و جهانی تأکید کرد و اظهار داشت: موضع روسیه در قبال برجام موضعی ثابت و مستحکم است و هیچ دلیلی برای تضعیف آن وجود ندارد.
0 دیدگاه