به گزارش ایسنا، محمدحسین ایمانی خوشخو ـ رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی ـ در این جلسه گفت: جشنوارههای هنری فجر شور و هیجان مردمی و اقبال مخاطبان را مانند گذشته ایجاد نمیکنند در حالی که مخاطبان و پشتوانه مردمی بخش مهمی از این جشنوارهها است.
او ادامه داد: امروز نیاز است که با نگاهی دقیق و جدی جشنوارههای هنری فجر مطالعه و بازنگری شود و کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پس از جشنوارههای فجر گزاشی را درباره جشنوارهها برای ارائه به شورای عالی آماده میکند. امیدواریم با بررسی دقیق و جامع جشنوارههای هنری فجر، مقدمات تدوین سند جشنوارههای هنری فجر فراهم شود.
در این جلسه مجتبی آقایی ـ دبیر دهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر ـ گفت: جشنواره بینالملی هنرهای تجسمی فجر به دبیرخانه دائمی فعال نیاز دارد و نبود فضای مناسب برای نمایش آثار این جشنواره از مسائل جدی است، در واقع فضای کافی و حرفهای برای نمایش آثار جشنواره تجسمی فجر در کشور وجود ندارد.
آقایی در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به هنرهای تجسمی و جشنواره تجسمی فجر، گزارشی از جشنواره ارائه کرد و گفت: دهمین جشنواره تجسمی فجر نیز مانند دو دوره قبل با رویکرد بینارشتهای برگزار شد و از بین نزدیک ۱۱ هزار اثر که به دبیرخانه رسید، ۸۸ اثر در بخش رقابتی به نمایش گذاشته شد. در افتتاحیه جشنواره از حامیان و فعالان تجسمی قدردانی شد و مفاخر هنرهای تجسمی که نمایشگاهی از آثارشان در موزه هنرهای معاصر فلسطین برگزار شده است، در اختتامیه تجلیل میشوند. در بخش ملل جشنواره نیز آثار هنرمندان ۱۵ کشور به نمایش گذاشته شد.
دبیر دهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در ادامه افزود: در این دوره جشنواره ۱۹ استان در جشنواره مشارکت کردند و نمایشگاههایی در استانها برگزار و آثار هنرمندان استانها در جشنواره در تهران نیز به نمایش گذاشته شد؛ در واقع جشنواره جنبه ملی پیدا کرد. همچنین برای نخستین بار ۱۰ گالری در جشنواره مشارکت کردند و آثاری از هنرمندان را به نمایش گذاشتند. امیدواریم با توجه بیشتر به هنرهای تجسمی و جشنواره تجسمی فجر، بخش بین المللی جشنواره نیز تقویت شود.
در ادامه این جلسه اعضای کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی نظرات خود را درباره جشنواره تجسمی فجر بیان کردند.
انتهای پیام
0 دیدگاه