به گزارش ایسنا، محمدباقر الفت در اختتامیه سومین جشنواره ایده ها و فرصت ها ضمن تشکر از وزارت آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، معاونت فناوری ریاست جمهوری، سازمان بهزیستی، شهرداری تهران و همچنین تبریک روز مهندس، اظهار کرد: تلاش می کنیم اقدامات اجتماعی را در بهبود عملکرد قوه قضاییه و دستگاه هایی که قرار است با مشارکت آنها امر اداره جامعه را بر عهده بگیریم، در دستور کار قرار دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه رویکرد قوه قضاییه استفاده از ظرفیت های اجتماعی است، گفت: قوه قضاییه خود را بی نیاز از توجهات و استفاده از اخبار در انجام وظایف خود نمی بیند. ظرفیت های بی پایان و بی نهایتی در بین مردم وجود دارد که باید با هنرمندی، دقت نظر و توجه کافی از آن ظرفیت ها استفاده کنیم.
وی برگزاری جشنواره ایدهها و فرصتها را پسندیده دانست و تصریح کرد: نگرانی جدی ای وجود دارد از اینکه این اقدام هم مانند سایر اقدامات در کشور تکراری شود. برگزاری جشنواره یک اقدام مقدماتی است. باید تلاشمان برای مراحل بعد از گرفتن ایده ها و معرفی فرصت ها از سوی تیم های ایده پرداز به سمت عملیاتی کردن و استفاده از ایده ها برود. تا زمانی که متوجه ظرفیت های مردمی نشدید و از مردم فرصت ها را طلب نکردید و ایده نخواستید افراد در فضای ذهنی خود هستند و پس از گذران ایام و سپری شدن دوران سنی و ازدواج و ... به یک انسان معمولی تبدیل می شوند و شاید نگاه فرصتی خود را از دست بدهند.
الفت خاطر نشان کرد: زمانی که آنها را آگاه کردید و نظراتشان را طلبیدید و آنها هم ارائه نظر کردند و شما آنها را به قضاوت کشاندید و تعدادی را انتخاب کردید، آن آدم انتظار بعدی را از ما و شما دارد. میخواهد ایده پذیرفته شده اش و ایده ای که او ارائه کرده و ما گفتیم برای آینده کشور مطلوب است، در جایی استفاده شود. در غیر این صورت او و دیگرانی که فرد پذیرفته شده را مشاهده می کنند به این نتیجه می رسند که اظهار نظر و ایدهپردازی در کشور ما خیلی جایگاهی ندارد. در نتیجه باید به سمت تاسیس مرکز شکوفایی ایده ها و فرصت ها در معاونت اجتماعی قوه قضاییه رفت و در جهت بهبود جشنواره حرکت کنیم.
وی افزود: جای خوشحالی است که جوانان و نوجوانان ما به آسیب های اجتماعی با نگاه شناسایی و دفع آسیب ها توجه می کنند. با این تفاسیر آینده کشور ما به خوبی رقم خواهد خورد. ایده پردازی و کشف فرصت ها کار نخبه ها و فرهیختگان نیست همه می توانند این کار را انجام دهند. همه اختراعات و اکتشافات را در دنیا همین افرادی که به زعم ما معمولی هستند انجام می دهند. از توجه به فرهیختگان و نخبگان خوشحالم اما جامعه را خط کشی نکنیم. فرصت ها را به صورت مساوی برای آحاد ملت ایجاد کنیم، همه باید در این عرصه حضور داشته باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه در بیان ایدهها و فرصتها اگر همه حضور داشته باشند لذت بخش خواهد بود، عنوان کرد: با مراجعه به زندانها و مراکز ترک اعتیاد معتادان یا مراکز نگهداری کودکان کار و خیابان آدم هایی را می بینید که نگاه های بسیار خوبی دارند و فرصت هایی را می بینند که از چشم ما دور بوده و ما نسبت به آن ایده ها دچار غفلت هستیم.
انتهای پیام
0 دیدگاه